Pages Navigation Menu

Brasserie Heerlijkheid

Brasserie Heerlijkheid

 

Midden op Landgoed Hemmen ligt aan het Kerkplein Brasserie Heerlijkheid. Een gezellige brasserie waar alle taarten en lunchgerechten vers worden bereid. De brasserie is een heerlijke plek en ligt prachtig tussen het kasteelpark en het kerkje en op een steenworpafstand van de bijzondere kasteeltuin. Veel bezoekers combineren een bezoek aan de brasserie dan ook met een wandeling over het landgoed. Er liggen wandelkaarten en een speurtocht klaar om gratis mee te nemen.

 

Brasserie Heerlijkheid staat al ruim tien jaar bekend om haar heerlijke zelfgemaakt gerechten. U kunt er ook goed vegetarisch eten en met eventuele allergieën wordt rekening gehouden. Lekker eten met streek- en seizoensproducten in een ontspannen en informele sfeer met een groot terras, een leestafel voor volwassenen en een kast vol spelletjes voor kinderen en volwassenen. Brasserie Heerlijkheid is ook een bijzondere plek voor een feestje. U kunt er met familie, vrienden of collega’s komen lunchen of high tea-en.

 

De brasserie is vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Kijk voor meer informatie op www.brasserieheerlijkheid.nl of neem direct contact op via e-mail: info@brasserieheerlijkheid.nl of tel: 0488 84 91 72.