Pages Navigation Menu

Brasserie Heerlijkheid

Brasserie Heerlijkheid

Brasserie Heerlijkheid bevindt zich op Landgoed Hemmen op het sfeervolle Kerkplein nummer 10. Lekker eten met huisgemaakte streek- en seizoensproducten voor een uiterst redelijke prijs in een ontspannen en informele sfeer.

Brasserie Heerlijkheid is van woensdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur geopend voor lunch, diner of een kopje koffie/thee met gebak. Frank Schimmelpennink en Liselotte Tap ontvangen u graag in hun brasserie.

Wilt u met familie, vrienden of collega’s heerlijk lunchen of dineren bij Brasserie Heerlijkheid? Dat kan. Er is plaats tot 30 personen. Voor groepen vanaf 10 personen bespreken zij graag met u de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op www.brasserieheerlijkheid.nl of neem direct contact op: e-mail: info@brasserieheerlijkheid.nl tel: 0488 84 91 72

Brasserie-interieur

Winkel Soesa

In de voormalige bakkerswinkel naast de kerk is winkel Soesa gevestigd. Soesa verkoopt fair trade woonaccessoires en gebruiksvoorwerpen uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Originele schalen, lampen, kandelaars, spiegels, kussens etc. vaak van kleine producenten. Leuk voor uzelf of om cadeau te geven.

Soesa is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.30 uur. Soesa heeft ook een webwinkel: www.soesa.eu.

soesa1